[email protected]

Κατάστημα Σταυρούπολης

Παραγγελία OnLine [ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ]

Κατάστημα Καμάρας

Παραγγελία OnLine [ΚΑΜΑΡΑ]

Social:

FRANCHISE

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ FRANCHISE

θέλεις να ανοίξεις την δική σου FUNGHI Pizza & Pasta?

Μας ζητάτε να ανοίξουμε FUNGHI Pizza & Pasta σε όλη την Ελλάδα!!! 

Για αυτό τον λόγο αναζητούμε συνεργάτες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο brand το οποίο έχει δοκιμαστεί με μεγάλη επιτυχία στην Θεσσαλονίκη!!!

 

Η εμπειρία FUNGHI Pizza & Pasta

Η FUNGHI Pizza & Pasta έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα από το κοινό λόγω της συνεχούς παρουσίας στον χώρο των social media!!!

Η FUNGHI Pizza & Pasta είναι σήμερα το πιο πρωτοποριακό concept στον κλάδο της πίτσας, αποτελώντας ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο με σταθερές αποδόσεις.

Η μοναδική αισθητική των καταστημάτων, σε συνδυασμό με την εκλεκτή γεύση των πιάτων μας, οδηγούν σε αυξημένες πωλήσεις και δημιουργούν πολλαπλές ροές εσόδων. Παρέχουμε πάντα αξιόπιστη εξυπηρέτηση και διασφαλίζουμε την πιστότητα των πελατών μας.

Τεχνογνωσία

Ανοίγοντας την δική σου FUNGHI Pizza & Pasta σου παρέχουμε όλη την γνώση που έχουμε αποκτήσει σε μια πορεία 40 ετών στον χώρο της εστίασης!!! 

Συνεχής Υποστήριξη

Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας, θα έχτε την υποστήριξη της ομάδας της FUNGHI Pizza & Pasta. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο κατάστημα και θα σας προσφέρουμε την αρχιτεκτονική μελέτη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου κατασκευής, οι μηχανικοί μας θα σας βοηθήσουν, εξασφαλίζοντας ότι το κατάστημά σας θα είναι έτοιμο σε σύντομο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FUNGHI Pizza & Pasta. Πριν αλλά και μετά το άνοιγμα, η ομάδα υποστήριξης και οι εκπαιδευτές μας θα είναι δίπλα σας, ώστε να υποδεχθείτε άψογα τους νέους μας πελάτες.

Εκπαίδευση

Παρέχουμε ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση στο προσωπικό των καταστημάτων μας, καλύπτοντας κάθε πτυχή της λειτουργίας του καταστήματος.

Πριν το άνοιγμα κάθε καταστήματος, τα μέλη της ομάδας σας και το προσωπικό εκπαιδεύονται στον χώρο μας, ενώ διασφαλίζουμε ότι θα παραμένουν συνεχώς ενημερωμένοι. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουμε ότι η εμπειρία FUNGHI Pizza & Pasta παραμένει άριστης ποιότητας και ίδια σε όλα τα κατάστημά μας. Η συνεχής και άρτια εκπαίδευση του προσωπικού αποτελεί ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας μας.

Επιτυχία

Το επιχειρηματικό μοντέλο της FUNGHI Pizza & Pasta, βασισμένο στα δεδομένα των υφιστάμενων καταστημάτων, αναδεικνύει τις μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Η αποκλειστικότητα περιοχής είναι ένα από τα κύρια προνόμια της συνεργασίας μας, που σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε αποκλειστικά το εύρος που θα καθορίσουμε.

Η απόσβεση και η κερδοφορία επιτυγχάνονται με τις εξής προϋποθέσεις: το συνεχές ενδιαφέρον σας, την απόλυτη συμμόρφωση με τις προδιαγραφές της FUNGHI Pizza & Pasta, την αρμονική λειτουργία, και φυσικά, την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Με ποιοτικά υλικά και μεγάλες ποσότητες!!!

Τα προϊόντα στην Funghi Pizza & Pasta είναι τα καλύτερα της αγοράς γιατί είναι χειροποίητα. Χρησιμοποιούμε μόνο φρέσκα και  αγνά υλικά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών
ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Παρασκευάζονται την στιγμή της παραγγελίας και προσφέρονται σε ποικίλες εκλεπτυσμένες γεύσεις!!!

Το αποτέλεσμα  φρέσκο, απολαυστικό, γευστικό…ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Ελάτε να ανοίξουμε την δική σας FUNGHI Pizza & Pasta

Αν θέλετε να συζητήσουμε οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας άμεσα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ – ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
Ποιες γεωγραφικές περιοχές σας ενδιαφέρουν;
Έχετε υπόψη σας συγκεκριμένο κατάστημα;
Συμμετέχετε ή έχετε συμμετάσχει ποτέ σε σύστημα Franchise

Ολες οι πληροφορίες που θα μας παρέχετε θεωρούνται εμπιστευτικές και θα διαγραφούν από τα αρχεία μας σε διάστημα ενός μήνα από την κατάληξη της πορείας της αίτησης σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ναι, είτε εσείς είτε ο υπεύθυνος διαχειριστής που θα ορίσετε, θα παρακολουθήσει υποχρεωτικά ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα στη διάρκεια λειτουργίας του καταστήματος.

Υπάρχει ένας μεγάλος κύκλος από συνεργάτες όπως μεσίτες, μηχανικοί και σύμβουλοι, η κύρια απασχόληση των οποίων είναι η εύρεση και αξιολόγηση του κατάλληλου σημείου.


Η τελική ευθύνη επιλογής ανήκει στην εταιρία ωστόσο θα πρέπει να ικανοποιεί και τα δικά σας θέλω και να υπάρχει σύμφωνη γνώμη μηχανικού και νομικού για την αδειοδότηση λειτουργίας του καταστήματος.

Έχετε όλη την ευχέρεια να επιλέξετε εσείς τον κατασκευαστή του καταστήματος. Εμείς ως εταιρία σας παρέχουμε την αρχιτεκτονική μελέτη και μία επίβλεψη των κατασκευαστικών εργασιών για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα κατασκευών.

Ηδη στα αρχεία της εταιρίας υπάρχουν άτομα που έχουν δείξει ενδιαφέρον να δουλέψουν στα καταστήματά μας. Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν άτομα για την περιοχή σας, θα μπει η εταιρία σε μια διαδικασία εύρεσης και επιλογής προσωπικού , όπως και 15ήμερης εκπαίδευσης πριν το άνοιγμα του καταστήματος.
Υπολογίζουμε ότι απαιτείται ένα διάστημα δύο μηνών, εξαρτάται, όμως, πάντα από την κατάσταση του καταστήματος.

Newsletter

Εγγραφείτε Τώρα και Επωφεληθείτε

Copyright © 2024 Pizzeria Funghi . All rights reserved.